Klipp

Ska snart in till borlänge och klippa mig. Ser ut som fan i håret efter att jag försökte bleka det själv.
Det blev alldeles för ljust. Var väl typiskt att jag inte kunde vänta så hade jag fått hjälp med att bleka det, men man är väl som man är.
Blir spännande att se hur det blir.

FB chatt med farmor

C:Hej söt nos nu har jag sett vem som till hör maffian det är du min lille vän

M: Nej det är det då inte.

C:Titta vad du gör, pappa vill att jag ställer av bilen du ställer på den. och allt annat det du så gör inte jag
M:Nej du sätter dit din egen son. Sen sätter du en gravid kvinna i en bil utan bromsar, coh säger att den ska fungera och vara lagad..

C:nej det gör jag inte för jag är ingen bilreparatör. och jag har inte satt dit Peter utan det har hans fru gjort, så volvon har jag ingen del i utan det får svenne ta på sig som skulle ha lagat bilen
M:Men det var du som ringde till mig och sa- Fråga vilken väg Peter ska ta hem, sen berättar du för mig så ringer vi polisen och sätter dit han.. Och konstigt nog så tog polisen han den dagen.. Känns inte som en tillfällighet

C:ja men jag anmälde inte honnom
M:Men du är ju knappast oskyldig i det hela.
C:nej det har jag aldrig på stått, men jag har skyddat er andra när han droger för han vet inte vad han gör och det vet du med


M:Jo det har du, du sa att du minsan inte hade gjort någonting utan det var bara Karro som hade satt dit han. Och jag och Pontus är väl så pass vuxna nu att vi VET vad han gör.
C:ja men jag anmälde inte honom, jag har pratat med P, och som vanligt så är han ånger full . sa att pengarna skulle Kar ro ha och ingen hittar dom jag o Pia blev beskyllda förut då han hade gömt pengar i min skrubb och både hon och jag leta men hittade ingen ting, Kar ro vill inte ha pengarna , nu ska jag arbeta puss o kram




Alltså vad ska man säga? Sluta skyll på andra och TA ANSVAR för dina handlingar!

Man kan inte annat än att bli trött.

Dessa pengar hit och dit. Det är pappas pengar INTE era om det är någon som har rätt till dom så är det Karro inte farmor eller någon annan! Men som sagt då ska jag ha en lapp där det står att pappa har gett tillåtelse att dessa ska lämnas ut och om det är så att någon av er ljuger så är det NI som är återbatelnings skylldiga och INTE jag. Men det var visst lite svårt att skriva på en sådan, så då får pengarna helt enkelt vänta.
Sluta ´vara så jävla pengakåta. Sen så tycker jag att jag visst ska få ha saaben. Jag betalar för den jag har den på min gård. Visst jag kan ta ur barnstolen och sätta in den i din jävla nissan. Tycker det är konstigt att jag måste ha den avställd här hemma men ändå så ska du åka i den till storvik.
Fan ofta du ska ha den och sitta och röka i när jag har städat ur den. Sen att du lägger dig i så pass mycket som du gör det är bara onödigt, för det är ingen som tycker synd om dig.

Grattis!

Idag fyller Magnus bror Daniel år. Det ska firas med fin middag och Micke och Lena :) Längtar jätte mycket för jag är riktigt hungrig.
Börjar bli riktigt less på att jag inte kan ha nå kläder längre heller bara för att magen är i vägen helatiden.
Känns lite dumt att köpa nya nu när jag vet att magen kommer bli jätte mycket större.

Var och lunchade med Christin på Liljan i går och fick en AVBITEN NAGEL i en pizzabit som jag tog. Tyckte verkligen inte det var speciellt trevligt...


Avslutar med en bild på en av valparna.


Hej då.

Igår tog polisen pappa vet inte vad som hämder nu eftersom att han körde utan körkort.
Aja vi får se har en massa att fixa med idag iaf. Ska träffa Christin sen så ska jag även träffa Pontus idag :)

Onödig stress.

Pappa ringer och är skit sur på mig och säger att jag minsan vet vart Karro och Jack är. Jag har ingen jävla aning om vart dom är.
Farmor svarar inte när jag ringer. FAN för er jag har ingen jävla skuld i det här det här är erat problem.
Känner att jag inte orkar med sådant här. Knarka och sup hur mycket ni vill men när ni är påtända vill jag inte ha något med er att göra. Jag kan inte jobba jag blir stressad och mår jätte dåligt! Det är inte okej!
Sluta anklaga mig. Visst jag vill också gärna veta att Jack mår bra och är det så att Karro har varit otrogen mot dig så visst jag hade också velat skilja mig, men sökt det snyggt utan droger och smysslande bakom ryggar.
Kan ju bara säga att jag hade rätt pappa skulle börja knarka och Karro börja dricka, så alal ni som trodde att det skulle bli annorlunda. Sluta var så jävla lättlurade!
Jag önskar bara att jag hade fått en normal pappa med ett vanligt jobb, någon som bryr sig om sina barn.

Jag vet iag hur jag INTE ska vara när mitt och Magnus barn kommer!

Promenad band

Är fruktansvärt sugen på att skaffa mig ett promenadband. Men det är så fruktansvärt dyrt.. Fast om jag nu får alla pengar som jag ska ha från A-kassan så har jag nog råd. Blir nog att köpa ett sådant och betala av massa lån. speciellt det där på kylen och frysen så slipper jag höra en massa tjat från farmor att det minsan är hon som betalar det. Ja visst hon har betalat 600:- som jag och Magnus fick i julklapp av henne. Sen så har hon betalat januari och februari vilket är 200:- i månaden alltså 400:- och grejen är att jag har inte bett henne att göra det utan det är hon som säger varje månad att hon kan betala det.
Men då tycker jag inte att man ska tjata om det sen..
Åhh vad jag vill att pengarna ska komma nu det är nu 6 månader som jag inte fått mina A-kasse pengar på.

Är jäkligt sugen på en ny bil också min skoda är ju som sagt lite små trasig sen vill jag ha mer utrymme för att få plats med barnvagn och grejjer lät bli ganska mycket kan jag tänka mig.

Annars går allt bra magen växer och bebisen mår bra, kan få riktigta karatesparkar ibland. Börjar få ont i ryggen på nätterna när jag ska ner för trapporna och kissa, kanske dax att skaffa en säng här nere snart.

Vuxna människor...

Stort suck!!! Får ett telefonsamtal i morse om att någon är så fruktansvärt besviken på mig för jag har berättat en grej för en person som jag tydligen absolut inte fick.. Men vad fan säg inte saker som du inte vill ska komma fram sitt inte och klaga på hur dåligt du mår över saker om du inte vill att jag tar upp det med den personen.
Nej jag blir så trött på folk ibland. Att dom aldrig lär sig!
Åhh det är så synd om mig jag måste jobba tills jag är 67 år... SLUTA ta massa lån och sluta röka så kanske det blir lite billigare att leva sen kanske det vore bra att göra matlådor ibland istället för att köpa färdig mat helatiden.

Ska iaf joba i kvarnsveden i dag. Annars inte så mycket fick hem min bil i går som ska till verkstaden idag igen och få in fina bälten så jag slipper super dö om jag skulle krocka.

Svårt att förstå.

Jag har fruktansvärt svårt att fårstå mig på all blogg design som finns försökte lägga in en bebis koll på bloggen men det funkade inte. Får be Christin om hjälp någon dag.
Annars har jag varit in till falun på ul i dag och fått reda på när bebisen kommer. Sen var jag på stan och tag mig en lunch med Matilda, efter det hämtade jag Magnus på jobbet och vi åkte och handlade lite mat.
Sen kan jag medela att farmors jävla cp hund är jävligt billig nu. Fan hund jäveln är 2-3 år och fattar inte att man ska uträtta sina behov utomhus!
Fast om man säger det till henne så är det ju absolut inte hennes fel utan någonannans.
Var dit en sväng också i dag faktist och råkade rapa ohhh jätte hemskt. Fick iaf en jävla snäsig komentar att det där var då minsan inte så kvinnligt.
Svarade med att det minsan inte var så kvinnligt att röka och plocka ur tänderna heller!
Vad fan känner jag att jag måst rapa så gör jag väl det tänker minsan inte gå runt och ha ont i magen för att jag måsta vara kvinnlig.
Känns inte som jag brytt mig om det tidigare. Ja jusst ja jag fick skäll för att hennes tjocka hund inte satt still när jag skulle klippa kolna på  henne, så jag råkade snudda vid pulpan så hon började blöda..
Jag sa till henne att det är inte så lätt om hon rycker till precis när jag ska klippa, fick då till svar jaha ska du klippa din bebis i fingrarna om inte den sitter still också..
Sen 3 upprepningar om samma sak som hon alltid pratar om att hon minsan bara var 37 år när hon blev farmor och att hon tycker min och Magnus barn ska kalla henne farmor. Jag sa då att nej  du blir inte farmor du är min farmor. Sen frågade hon vem det är som blir farmor då. Ja det är väl Lena Magnus mamma som blir farmor.. du vet pappa till barnets mamma..




Ohh jag blir så frustrerad på henne ibland. Träffade pappa en sväng idag också han var här och lämnade bilen på verkstaden (stavfel?) och glassade nu runt i en skitsnygg BMW. Måste erkänna att jag blev lite avundsjuk





Synd om pappan?

När tjejer blir gravida får man ofta höra hur synd om mannen det är. JAg kan verkligen inte förstå varför det är så jävla synd om han.
Han kan ju fortfarande göra allt han vill medans kvinnan får all skit, så som illamående, kräkningar, viktuppgång, humörsvängningar, eventuellt bristningar som inte försvinner efteråt, foglossningar, ont i brösten, pigmentförändringar, RYGGONT. Känns som tjejerna har det lite värre sen har vi det dära med att man borde undvika saker också så som rökning, snusning alkohol fast det känns inte som det var en så stor förlust för mig, men andra som kanske inte vill sluta röka eller snusa är det nog inte så kul.
Nej jag vet faktist inte varför det är så synd om karlarna är det för att tjejerna har humörsvängningar?
Tycker det är en liten del skit dom får i sådannafall.
Kan bli så arg på folk som säger så, som min farmor som sa att det var synd om Magnus bara för att han fick göra allting nu, och vad fan vet hon om det? Det är fan jag som lagar mat och städar!


Pratade med pappa igår och min bil är snart klar :D Då slipper jag förlita mig på Magnus och planera in allt ifall att han kanske ska iväg till sina kompisar eller något annat.



Blålila ben.

Har varit lite blålila på benen i ca 1 vecka och igår var jag upp till sjukhuset för att kolla vad det var.
Fick gå till 4 läkare och ingen av dom visste vad det var. Åkte hem och blev ganska orolig eftersom ingen visste vad det var för något.
Senare på kvällen tänkte jag att shit det kankse är någon slaggs blokering så blodet inte pumpas runt så jag tar lite babyolja och börjar massera mina ben och ser hur färgen börjar försvinna och mina ben får en normal hudfärg igen.
Tittar sedan på mina händer och ser att dom är blålila istället, det är då jag kommer på att jag har haft nya byxor på min som kanske hade färgat av sig. Det underliga var att färgen inte försvann med tvål och vatten utan endast med babyolja.
Tack alla för att ni har berättat för mig att man ska tvätta ny köpta byxor innan man andvänder dom.
Nu är iaf allt bra.

Duktiga Magnus kom inte upp till sängen förens kl 8 i morse fattar inte hur man kan lykas somna på soffan VARJE helg. Ska nog gå upp coh väcka han nu.

Jusst ja pappa fyller 42 idag så grattis till han!

Fint väder idag.

Var väldigt fin väder ute i dag blev en liten promenix med Sara. Annars är det inte så supermycket som har hänt, Christin var nöjd över tårtan iaf så jag blev glad.



En bild på min och Magnus bebis.


Tårt dax.

Bakar tårta till Christin eftersom hon fyllde år igår. Har haft mycket underliga drömmar på sisstone och det värsta är att jag blir så besviken varje gång jag vaknar och upptäcker att det är en dröm. Undrar om jag kanske är lite psykopat?
Väldigt skummt..
Har fixat försäkring på bebis i dag, sen så har jag tagit bort försäkringen på Vinnie och Håkan.

Ska snart börja gå ner till stan för att fortsätta baka hos Christin så hon får massa smaskis när hon kommer hem från praktiken.
Snart har jag haft mitt körkort i 5 år vilket betyder att jag får övningsköra lagligt med folk :)
Undrar vad jag ska göra för lunch känner att det är dax för det nu.

Valpar.

Någon som är sugen på att köpa valpar? Chihuahua puff blandningar, svarta med vita tecken lev klara 23:e april.

Har fixat och donat en massa idag. Ringt och fixat arbetsgivarintyg från komun varit till maserhallen och sagt upp ett kort som jag trodde jag sagt upp för minst 2 år sedan. Sedan har jag lånat Tindra och varit hem till Hanna, Johan och barnen och fikat lite. Efter det så var jag och hämtade Magnus från jobbet sen åkte vi till butiken bredvid rätt pris och köpte en jacka, två par byxor, 4 kalsonger, 1 tjock tröja och en linne tröja allt gick på ca
550:- Känndes som en väldigt bra deal.

Jusst ja var in till falun igår och gjorde 4 st ultraljud eftersom lill tjejen inte vill ligga still när dom ska mäta henne. Men ska in på måndag igen och kolla hur stor hon är, känns kul att se att det är en lite människa där inne som rör sig och donar. Längtar som tusan till sommaren när man har lilla slugger i famnen. Har lite svart att hitta på namn bara det ända som jag är nästintill säker på är att vi ska ha Martina som mellan namn.
Någon som har nå förslag?

RSS 2.0