Äntligen

18/8-11 kl 16:05 kom äntligen våran Penny till världen. Som vi har längtat, och nu fattar jag äntligen vad alla pratar om när dom säger att dom inte förstår hur man kan älska någon så fort och så mycket.

Uppdaterar senare med bilder och doningar ska passa på att ta en promenad medans det ännu är fint ute.

14 dagar försent.

Känns ganska hopplöst nu. Tror ungen aldrig kommer att komma ut.. Nej men det är jätte roligt att gå runt med sisådär 11 kilo + och att knappt kunna sätta på sig byxor utan att det ska göra så förbannat ont att lyfta benen.
Sen att Magnus vägrar hjälpa till underlättar ju knappast något.
bad han laga mat i dag, vilket han gjode men när jag kom in i köket var det makaroner ÖVERALLT och inte fan plockade han undan det...

Nej nu orkar jag inte mer har hormon svajningar delux. Har börjat plugga också hade ju planerat att ungen skulle vara ute vid det här laget men nej då vore ju dumt om något kulle gå rätt.






Sådanna skor vill jag ha!!

9dagar över..

Är lite lätt less på att gå och vänta och vänta nu. Vill ha ut bebisen ju!
Känner även att humöret bara blir sämre och sämre blir irreterad på i princip allt kan bli skit sur över att telefonen ringer. Eller om det är fel reklam på tv..

Men som sagt det är inte så mycket jag kan göra åt saken utan det är bara att vänta och vänta.







Berit Engdahl Nilsson

Vilken fantastisk barnmorska. Ångrar som fan att jag inte bytte, har kännt mig så jävla ovälkommen varenda gång jag varit dit, men ändå tänkt ja det är ju bara 4 gånger kvar sen slipper jag.
Vet iaf att jag INTE ska ha henne när våran bebis ska in och vaccineras och väga sig och så. Fan heller att hon ska ta i våran unge!
Var dit idag och för jag skulle få tid i falun för undersökning, och mendans hon ringer till falun så börjar hon prata om en annan patient som hade så många olika datum för hon hade varit i thailand och haft massa doktorer där.. Mena herregud jag är där 20 min snälla fokusera på vad jag har och säga och vilka frågor jag har. Som tex kan man göra något för att förlossningen ska komma igång? Fick ett nej till svar. Frågade igen om det verkligen inte finns något alls jag kna göra för att "hjälpa till", då sa hon att man kunde ha samlag men att det inte var så många osm kännde för det. Så frågade jag om man det här med att ut och gå kunde hjälpa till..
Nja det tyckte hon inte jag skulle göra för då kunde jag bli trött och då blir också min livmoder trött.
'Åhhh jag blir så förbannad!
Fan kärringen har inte lyssnat någonting på vad jag har sagt under 7 månader.. Vissa människor borde verkligen byta jobb.

RSS 2.0