Promenad band

Är fruktansvärt sugen på att skaffa mig ett promenadband. Men det är så fruktansvärt dyrt.. Fast om jag nu får alla pengar som jag ska ha från A-kassan så har jag nog råd. Blir nog att köpa ett sådant och betala av massa lån. speciellt det där på kylen och frysen så slipper jag höra en massa tjat från farmor att det minsan är hon som betalar det. Ja visst hon har betalat 600:- som jag och Magnus fick i julklapp av henne. Sen så har hon betalat januari och februari vilket är 200:- i månaden alltså 400:- och grejen är att jag har inte bett henne att göra det utan det är hon som säger varje månad att hon kan betala det.
Men då tycker jag inte att man ska tjata om det sen..
Åhh vad jag vill att pengarna ska komma nu det är nu 6 månader som jag inte fått mina A-kasse pengar på.

Är jäkligt sugen på en ny bil också min skoda är ju som sagt lite små trasig sen vill jag ha mer utrymme för att få plats med barnvagn och grejjer lät bli ganska mycket kan jag tänka mig.

Annars går allt bra magen växer och bebisen mår bra, kan få riktigta karatesparkar ibland. Börjar få ont i ryggen på nätterna när jag ska ner för trapporna och kissa, kanske dax att skaffa en säng här nere snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0