Drömmar.

Drömde i natt att jag och Magnus var inne på ultraljud och dom sa att det var en pojke och han skulle födas om 11 veckor. Sen av någon konstig anlidning så började mina mage att krympa och jag govk in och fråga om dom var säkra på att jag skulle ha om 11 veckor, så dim tog fram sina papper och kollade sen sa dom att jag bara var i 7e veckan.. Blev lite så sur över det.
Sen så skulle iaf jag och Diana som bodde hos Pia förut åka iväg på lajv, och när vi kom dit så hade Jimmy och hans tjej fått barn men han hade packat ner barnet i väskan så han skulle skippa betala för han.
Sen så skulle jag iväg och leta efter coctailbär för jag var så föruktansvärt sugen på sådanna.

Är lite sugen på sådanna på riktigt nu, men jag ska ta och laga lite mat till min man eftersom jag är en sådan super snäll fru.

Lunch.

Blir en lunch inne i stan idag men pappa och bröderna.
Får se om Vinnie åker till sitt nya hem idag också "hoppas". Om han åker ska jag iväg och köpa nya ohåriga handdukar och lakan :D

Bakade kladdkaka i går får se om mannen tycker om den, har inte smakat själv än men det blir nog en liten bit i kväll kanske.

Jag blir så matt.

Igår när jag kom hem så hade hundarna haft livans här hemma så det var grejer överallt. Men man ska inte tro att Magnus som hade varit hemma 1 timme hade städat nej vi väntar tills Michelle  som varit och handlat kommer hem så kan hon städa,diska och laga mat för det är mycket roliagre att sitta vid datorn från kl 16 till kl 04:30 på morgonen och sedan sova bort hela dagen!
Ja jag kanske också skulle tycka det vore kul att komma hem och bara gå och sätta sig vid datorn eller tven någon dag men nej när jag kommer hem så måste jag städa plocka in disk som NÅGON har lämmnat på vardagsrumsbordet dagen innan. Sen den dagliga damsugningen, som faktist måste göras!

Jag tykcer så att är man hemma hela dagen så kan man faktist ta och hjälpa till och kanske släppa ut hundarna eller laga mat.

Ikväll ska jag iaf hem till Lollo en sväng. Kul att träffa lite folk blir väl inte så långvarit eftersom Magnus ska till Robert och spela.

Uppdatering.

Hur ofta ska man uppdatera sin blogg? 1gång i månaden 1 gång i veckan varjedag eller varje timme?
Förstår inte hur vissa har tid att sitta och uppdatera 100 gånger om dagen.

Aja vecka 20  nu och magen bara växer, på torsdag ska vi på ultraljud så får vi veta säkert vilken vecka jag är i och om det är 1 eller fler bebisar.
Har lagat kyckling med ris och currysås i dag och Magnus som inte ens tycker om ris åt jätte mycket så jag känner mig väldigt nöjd.

På söndag kommer en tjej från Gotland och ska kolla på Vinnie hoppas att allt stämmer för hon verkar vara en jätte bra tjej. För som det är nu så orkar jag inte med han, jag jobbar mellan 6-8 timmar om dagen sen hem och städa och laga mat, för oavsätt vad man gör så hårar Vinnie en heldel.

Jusst ja jag har bakat bröd i dag blev riktigt bra tror jag han inte hunnit smaka på det än.

Söndag.

Har haft en väldigt bra dag i dag vaknade kl 20 i 9 i morse var upp åt lite frukost sen ut med hundarna en sväng.
Sen så gjorde jag även frukost till Magnus som sov fram till 11, vid halv 1 kom Jpop och hämtade Vinnie för en bustur med han och Anna :)
Har även hunnit vara hem till Pia idag och han träffa Pontus innan han for till västerås.
Nu ska jag kolla på¨solsodan sen så blire nog godnatt för min del eftersom dom ringer ganska tidigt i morgon.




Tjock!

Brjar blir lite rund om magen nu.  Har varit på kupolen med Christin i dag och handlat ett "pannband" riktigt snyggt och nu slipper jag frysa om öronen. Senare idag ska vi hem till gubben Roggi och spela talle kanske käka en puck eller 2 vi får se..
Har redan gått upp ca 5 kilo.. Hur ska det sluta får vara glad att dom bara sitter på magen än så länge och brösten.
Ska på ultraljud den 24:e iaf så får vi veta vad det är fr något och om det är en eller fler, spännande.


Vecka 19

En bild på tjockis magen :)

RSS 2.0